Om smartrail

Det er god grunn til å velge oss som leverandør.

Når kvalitet og sikkerhet teller

I vår konstruksjon benyttes kun de beste legeringer i aluminiumsprofiene. Glasskvaliteten og kombinasjonen er også nøye valgt med bakgrunn i egenskaper. Alt for kvalitet, holdbarhet og sikkerhet.

Brede glasseksjoner

Takket være vår unike løsning kan vi tilby bredere glass enn våre konkurrenter. Våre glass er opptil 2,5 m brede – helt uten at dette går ut over sikkerheten. Brede glass bidrar til en følelse av «luksus». Færre stolper gir bedre utsikt.

Enkel montering

Vårt produkt er inspirert av en lego-konstruksjon der man kan bygge videre på systemet i det uendelige. Dette fører til at monteringen blir svært enkel å gjennomføre og du slipper å bruke penger på unødvendig monteringstimer. Du får likevel et svært sterkt produkt.

Sikkerhet

Sikkerhetskravene i bransjen er høye og vårt system oppfyller alle med god margin. Konstruksjonen tar utgangspunkt i trygghet, og glasset som vi benytter er maksimalt personsikkert og sammensatt av herdet glass, folie, og varmebehandlet glass (44.2).

Geografisk tilgjengelighet

Dersom du og ditt prosjekt befinner dere langt fra oss, geografisk, er det ikke et hinder. Vi tilbyr vår løsning og service i hele Norden og mere til.

Service

Vi leverer en helhetsopplevelse der vi er med deg hele veien fra idé til ferdigstilt prosjekt. Vi gir oss ikke før du er helt fornøyd.

Vår kvalitet er din sikkerhet

Alle våre produkter er designet med utgangspunkt i din sikkerhet. Det er utviklet for å klare trykk som overstiger 2,5 ganger NS. Vi tester våre produkter for sikkerhet og holdbarhet.

Linjebelastning

Vi har dokumentasjon på at vårt system holder 5,1 kN /1100 mm linjebelastning og tilsvarende vindbelastning på 4,0 kN (trykkbelastning 400 kilo midt på glasset). Ingen avvik har kommet fram under testene.

Pendeltest

For å finne ut hvor mye vår tekniske konstruksjon tåler, har vi fått foretatt pendeltest med 50 kilos lodd fra en høyde på 1200 mm som treffer midt i glasset (bredde på glasset 2,5 m). Pendelen er en stålsylinder omgitt av to bildekk. Pendelen spratt tilbake uten å etterlate varig deformasjon på glass og profil.  Ingen avvik er registrert (se video av pendeltest).

Designmulighetene er uendelige!

Mulighetene er uendelige fordi kombinasjoner av ulike fargevalg for henholdsvis glass og aluminium gir så mange mulige løsninger. Eksempelvis kan et frostet glass brukes som skillevegg og for å hindre innsyn.

Farger på profilene

Våre aluminiumsprofiler pulverlakkeres for å gi produktene en vedlikeholdsfri overflate. Du kan velge selv hvilken farge du ønsker. Smart Rails komplette tilbud av standard glassystem er tilgjengelig i farger fra hele RAL sitt fargespekter.

Type glass

Glasset vi bruker i vårt system er sammensatt av ulike sjikt av herdet og varmebehandlet glass med en foliering mellom sjiktene (44.2), noe som gjør at du kan få alt fra klart glass til frostet eller røkfarget.