Utemiljø

I tillegg arbeider vi med romkonstruksjoner bygget opp av glass, slik som fleksible kontorløsninger, butikklokaler og kjøpesentre.
Det unike systemet som vi har utviklet tilfredsstiller dine behov for så vel kvalitet som visuelt uttrykk.

Gjerder
Rekkverk
Balkong
Innglassing
Svalgang

I tillegg arbeider vi med romkonstruksjoner bygget opp av glass, slik som fleksible kontorløsninger, butikklokaler og kjøpesentra.
Det unike systemet som vi har utviklet tilfredsstiller dine behov for så vel kvalitet som visuelt uttrykk.

Vårt system er utviklet med tanke på den høyeste sikkerhet. Derfor er produktene testet og de er godkjent (jf. NS3510) i henhold til høyeste krav til sikkerhet i bransjen. Testen er foretatt av SP RICE, Borås, Sverige. Til tross for høy kvalitet, som er vårt hovedfokus, har vi ikke lempet på kravet til god design av våre produkter. Kvalitet og design går hånd i hånd hos oss.

Våre produkter passer inn både innendørs og utendørs.

Kvalitet

I utformingen av våre system benyttes kun glass og aluminium av beste kvalitet. Både glass og aluminium har en forutsatt høy standard.

Sikkerhet

Din sikkerhet er vår høyeste prioritet. Våre produkter er testet og godkjent med god margin i henhold til NS for å kunne sikre din trygghet.

Velg design

Våre profiler er tilgjengelige i ulike utførelser med mulighet til å kunne velge fritt fra hele RAL-fargeskalaen. Glasset kan være alt fra klart, frostet, røkfarget, lakkert, samt silketrykk.
nb_NO