default

Get a quote

Baldakin

Beskytt din dør/inngangsparti med en stilren baldakin fra IDT. Våre baldakiner leveres med 12.76 eller 16.76 herdet laminert glass som tilfredsstiller norske myndigheters krav til TEK 17. Leveres i standard RAL 7021 fin struktur, andre farger kan bestilles mot tillegg. 

Våre baldakiner er godkjent for inntil 350 kg snølast.

IDT-Baldakin

Norskprodusert

Stilrent

Elegant

Baldakinene kan leveres i ønsket bredde. Det er ingen begrensninger i bredde, men maks 1000mm ut fra vegg.

For å oppnå krav til snølast må baldakinarmer festes i massiv konstruksjon, med medfølgende skruer 10x140mm. Hele skruens lengde skal ha innfesting i konstruksjonen.

norway-stripe-105x6px

Materialer

I utformingen av våre systemer benyttes kun glass og aluminium av beste kvalitet. Våre materialer har en forutsatt høy standard, og vi har alltid fokus på bærekraft og gjenvinning i vår verdikjede.

Sikkerhet

Din sikkerhet er vår høyeste prioritet. Våre produkter er testet og godkjent med god margin i henhold til NS for å kunne sikre din trygghet.


Velg design

Våre profiler er tilgjengelige i ulike utførelser med mulighet til å kunne velge fritt fra hele RAL-fargeskalaen. 7021 fin struktur er standard. Standard glasset er klart, men kan spesialbestilles som frostet, røkfarget eller med en veis film.

What's this? Check "Remember Me" to access your shopping cart on this computer even if you are not signed in.