default

Get a quote

Glassgjerde

Med IDT Glassgjerde rammer du inn din balkong med glass og aluminium i ypperste kvalitet. Dette vil bevare utsikten din og gi deg lunt og fint område for vær og vind. 

Gjerdet produseres på Toten og gir et stilrent design og samtidig har du et vedlikeholds vennlig produkt i aluminium og glass, som du kun trenger å vaske. 

Glassgjerde er for montering på terrasser / plattinger som ikke har mer fallhøyde enn 0,5 meter fra terreng til terrassegulv. 

Levers med LED lys IP 65  som ekstrautstyr i håndløper, alt kan moteres selv.

Gjerde-pa-hus-JPG-e1683628431805-768x442

Norskprodusert

Stilrent

Elegant

Et glassgjerde skaper en romfølelse og bevarer utsikt. Vi tar din sikkerhet på største alvor, og har derfor laget vårt glassgjerde ut ifra gjeldene regelverk.

IDT glassgjerde kan brukes med eller uten håndløper, men vi anbefaler bruk av håndløper, da denne gjør glassgjerdet mer stabilt og beskytter glasset i større grad. 

glassgjerde-768x432.jpeg
Gjerde-pa-hus-spiler-JPG-768x591.jpg

Under 0,5 meter

IDT glassgjerde er til bruk på platting og terrasser hvor nivåforkskjell mellom bakkenivå og platting/terrasse ikke er mer en 0,5 meter. 

Ps. Ved nivåforskjell høyere enn 0,5 meter skal det i henhold til regelverk monteres et rekkverk med godkjente dimensjoner og glass. Se IDT rekkverk.

De pulverlakkert aluminiumprofilene er vedlikeholds vennlige og tåler ekstremvær. De rengjøres med mildt såpevann/våt klut. 

Glassene vi bruker på glassgjerdet er 6 mm herdet glass. Produsert i henhold til gjeldende krav og regelverk. 

Spesifikasjoner

Du kan slippe å male og vedlikeholde ditt rekkverk. Et aluminiums glassgjerde eller rekkverk fra IDT har den holdbarheten og levetiden du kan forvente deg. 

Vask med såpevann. Vi leverer aluminium i fargen RAL 7021 fin struktur.

Informasjon

  • Stolper, fotplate og håndløper er produsert i Aluminium og lakkert som gir en vedlikeholds vennlig overflate
  • Dimensjoner stolper: 55 x 55 x 950 mm.
  • Maksimal tillatt senteravstand mellom stolper er 1000 mm.
  • Glass i 6 mm herdet glass m/standard bredder for CC 1000 mm, 600 mm og 400 mm. 
  • Godkjent til høyder opp til maks 0,5 m. 
  • Håndløper 1000 mm.
  • Håndløper 1100 mm for start/ende og hjørnekapp. 
  • Festemateriell for innfesting til terrassen må kjøpes separat. 
norway-stripe-105x6px

Materialer

I utformingen av våre systemer benyttes kun glass og aluminium av beste kvalitet. Våre materialer har en forutsatt høy standard, og vi har alltid fokus på bærekraft og gjenvinning i vår verdikjede.

Sikkerhet

Din sikkerhet er vår høyeste prioritet. Våre produkter er testet og godkjent med god margin i henhold til Nasjonal standard NS for å kunne sikre din trygghet.


Velg design

Våre profiler er tilgjengelige i ulike utførelser med mulighet til å kunne velge fritt fra hele RAL-fargeskalaen, men 7021 fin struktur som standard. 6mm glass finnes i klar utgave eller med en veis film. Dette glasset er kun godkjent for bruk under 0,5m fallhøyde.

What's this? Check "Remember Me" to access your shopping cart on this computer even if you are not signed in.