default

Get a quote

Om Utemiljø

NORSKPRODUSERTE PRODUKTER

Vi leverer produkter til ditt utemiljø via forhandlere i hele Norge. Med vår automatiserte produksjon kan vi produsere og levere standard samt spesialtilpassede løsninger til et hvert utemiljø. Med vedlikeholds vennlige produkter gir vi rom for å nyte utetiden og utsikten.

– Stolpesystem
– Stolpefritt
– Baldakin

image0000031_003_

Når kvalitet og sikkerhet teller

I vår konstruksjon benyttes kun de beste legeringer i aluminiumsprofiene. Glasskvaliteten og kombinasjonen er også nøye valgt med bakgrunn i egenskaper. Alt for kvalitet, holdbarhet og sikkerhet.

Brede glasseksjoner

Takket være vår unike løsning kan vi tilby bredere glass enn våre konkurrenter. Begrensningen på bredde er vekt. Brede glass bidrar til en følelse av «luksus». Glassbredder vurderes sammen med kunde, på forespørsel.

Enkel montering

Vårt produkt er inspirert av en lego-konstruksjon der man kan bygge videre på systemet i det uendelige. Dette fører til at monteringen blir svært enkel å gjennomføre og du slipper å bruke penger på unødvendig monteringstimer. Du får likevel et svært sterkt produkt.

norway-stripe-105x6px

Sikkerhet

Sikkerhetskravene i bransjen er høye og vårt system oppfyller alle med god margin. Konstruksjonen tar utgangspunkt i trygghet, og glasset som vi benytter er maksimalt personsikkert og sammensatt av herdet glass, folie, og varmebehandlet glass.

Geografisk tilgjengelighet

Dersom du og ditt prosjekt befinner dere langt fra oss, geografisk, er det ikke et hinder. Vi tilbyr vår løsning og service i hele Norden og mere til.

Service

Vi leverer en helhetsopplevelse der vi er med deg hele veien fra idé til ferdigstilt prosjekt. Vi gir oss ikke før du er fornøyd

Sikkerhet og design hånd i hånd

Mulighetene er mange fordi kombinasjoner av ulike fargevalg for henholdsvis glass og aluminium gir så mange mulige løsninger. Eksempelvis kan et frostet glass brukes som skillevegg og for å hindre innsyn.

Farger på profilene

Våre aluminiumsprofiler pulverlakkeres for å gi produktene en vedlikeholdsfri overflate, standard er RAL 7021 fin tekstur. Komplette tilbud av standard glassystem er tilgjengelig i farger fra hele RAL sitt fargespekter som tillegg og spesial bestilling.

Type glass

Glasset vi bruker i vårt system er sammensatt av ulike sjikt av herdet og laminert glass. Standard er klart glass, men det kan spesialbestilles med frostet eller farget folie mot et tillegg.

 

IMG_0694

Utemiljø katalog

2023

Bestillingsunderlag

Til utfylling

IDT stolpesystem sidemontert

MONTERINGSANVISNING

IDT stolpesystem toppmontert

MONTERINGSANVISNING

IDT stolpefritt toppmontert

MONTERINGSANVISNING

IDT stolpefritt sidemontert

MONTERINGSANVISNING

Hvorfor Velge IDT?

norway-stripe-105x6px

Pris

Automatisert produksjon
Lave administrasjonskostnader
Gode innkjøpsbetingelser

Kvalitet

Sertifiseringer (ISO 9001,14001 og Nemko)
Gode samarbeidspartnere
Tidløs og funksjonell design
Kontinuerlig utvikling av produkter og medarbeidere

Levering

Struktuert administrasjon og produskjon
Rett sted til rett tid
Tilpasningsdyktige etter kunders ønsker